Искрица и Сияйница

> Къща за гости “Искрица и Сияйница“ се намира в село Червен, по поречието на река Черни Лом, отдалечена на 30 км от град Русе.

> В непосредствена близост се намира средновековната крепост Червен. Достъпни за разходки и посещения са още пещерата Орлова Чука (на 17 км), Ивановски скални църкви (на 18 км), Басарбовски скален манастир (на 26 км).

 

> Къщата е триетажна с просторен двор. На първия етаж се намират кухнята и трапезарията. На втория и третия етаж са спалните помещения, в които могат да се настанят общо 13 човека.

> Къщата предлага 2 двойни стаи с отделни легла, една двойна стая със спалня, една тройна стая със спалня и единично легло и една стая за четирима със спалня и две отделни легла. При нужда канапето в трапезарията също може да се използва за сън.

> На всеки етаж има санитарен възел с баня и тоалетна.

 

> В двора има обширно покрито барбекю, удобно място за големи компании.
От прозорците на стаите се открива прекрасна гледка към крепостта Червен и скалите около селото.

> Кухнята е обзаведена с хладилник, ел. фурна, микровълнова фурна, ел. котлони и необходими кухненски прибори за самостоятелно приготвяне на храна.

Допълнително за Вашия уют

Грижа за Вас
Ние от Къща за гости Искрица и Сияйница сме се погрижили да вземем всички противоепидемични мерки за безопастност. Старателно всичко се почиства според всички изисквания на СЗО.
Голяма къща и голям двор
За празненства с голяма компания или за отдих със семейството. Вие разполагате с цялата къща, двора, барбекюто и заслона. Какво повече му е необходимо на човек?
Wifi и Кабелна
Цялата къща е снабдена с кабелна телевизия, за да не пропускате любите филми и новини. В цялата къща има интернет връзка, ако желаете да поработите на чист въздух.
Домашни Любимци
Ние обичаме животните и искаме да доведете на почивка и тях. Вместо да се чудите кой ще гледа котето, кучето, папагала или хамстера…не се притяснявайте вземете домашния си любимец, при това без да доплащате!